Na een onzekere Coronatijd staan de lichten op groen om dit jaar tijdens de Interieur Collectie Dagen (12, 13 en 14 september aanstaande) weer het Nederlands kampioenschap Parketleggen te houden!

De organisatie van het NKP: “Wij prijzen ons gelukkig dat de sponsors van de afgelopen kampioenschappen ons ook deze keer zullen ondersteunen, dit zijn: Plinten & Profielen Centrale, Kerkhofs Parket, Stauf, Rigo Verffabriek en Festool. De Evenementenhal / InCoDa faciliteert het NKP wederom ruimhartig!”

   

  

    

 

“Zoals in de voorgaande jaren kunnen de deelnemers weer kiezen op welke dag zij willen beginnen, de opdracht dient namelijk in 2 dagen uitgevoerd te worden. Men kan op zondag of maandag beginnen en op dinsdag komen alle deelnemers terug om de opdracht af te werken en de prijsuitreiking bij te wonen.” De deelnemers zijn onderverdeeld in:

Senioren, zij die een ruime ervaring hebben en uiterst vakkundig zijn.

Aspiranten, zij die het vak serieus nemen en gedreven zijn, maar nog de nodige ervaring willen opdoen.

 

De jury bestaat wederom uit: Mari Habraken, Peter Nieuwpoort, Marc van Roozendaal en Harrie Spijkers.

Het NKP-team, wat met de voorbereiding en uitvoering belast is, bestaat uit: Jan en Bas van der Kroef, Mari Habraken, Peter Nieuwpoort, Harrie Spijkers, Sebastiaan van Westrenen, John Coutinho en Walter Esch.

Vanwege de korte voorbereidingstijd wordt er deze keer geen Workshop-dag gehouden, maar wordt er wel geprobeerd om vóór het kampioenschap een dagdeel bij elkaar te komen, zodat de deelnemers alvast wat “Tips en Tricks” krijgen en nader kennis kunnen maken met de sponsors van de wedstrijd.

De te winnen prijzen zijn:

 

  • De “Jan van der Kroef wisselbokaal” voor de senioren en de “Ad van Mierlo bokaal” voor de aspiranten.
  • De beste 3 deelnemers onder de senioren krijgen een mooie beker, evenals de nummers 2 en 3 van de aspiranten.
  • Alle deelnemers krijgen een bij PPC in te leveren voucher van € 150,00, waarmee zij materialen van de sponsors kunnen kopen.
  • Alle deelnemers krijgen bovendien een mooi aandenken.
  • En niet te vergeten de inmiddels alom bekende en begeerde “RIGO Bokaal”!

 

De inschrijving voor de deelnemers is inmiddels geopend en sluit op maandag 19 juli aanstaande!

 

Inschrijven kan via info@platformparketbranche.nl of bellen / Whatsappen naar 0651112982.