“Van die dagen dat het gewoon lekker loopt. In het leven en op de werkvloer. Met PALL-X 96 loopt je klus op rolletjes. Doe mee met de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP en laat ons zien dat het bij jou op de werkvloer ook op rolletjes loopt! In deze internationale ‘competitie’ gaan we in bijna 20 landen op zoek naar de mooiste parketvloeren en staaltjes vakmanschap die zijn behandeld met PALL-X 96.” Dit meldt Pallmann. Een prima initiatief!

Het startschot voor deze competitie werd gegeven op 9-6-2020, de INTERNATIONALE DAG VAN DE PARKETAFWERKING. “Met je eigen staaltje vakmanschap neem je in eerste instantie deel aan de ‘binnenlandse competitie’ in Nederland. Een vakkundige jury kiest vervolgens een winnaar per land. Ben jij die winnaar? Dan neem je deel aan de finale op 9-6-2021 in Würzburg, waar de hoofdvestiging van PALLMANN te vinden is.” De competitie verloopt in twee fasen:

FASE 1 – juni tot november 2020
Nationale competitie

De WORLD CUP begint bij de nationale competitie in alle afzonderlijke landen. In dit geval dus in Nederland. Meld je referentieproject eenvoudig online aan. Je kan deelnemen met een project dat niet ouder is dan 24 maanden óf met een nog lopend project dat uiterlijk eind november wordt afgerond. De sluitingsdatum is 30 november 2020. De spanning stijgt aan het einde van het jaar, als een professionele jury de nationale winnaar selecteert.

Meld je project eenvoudig aan via www.woodfloorworldcup.com >>

FASE 2 – januari tot juni 2021
Rondje langs de nationale winnaars en de GRAND FINALE in Würzburg

De nationale winnaars worden in januari 2021 bekendgemaakt en automatisch uitgenodigd voor de GRAND FINALE op 9-6-2021 in Würzburg. Van januari tot juni worden alle individuele projecten gepresenteerd. In Würzburg heb je dan de mogelijkheid collega‘s van over de hele wereld te ontmoeten en jouw project persoonlijk toe te lichten. Met een echte prijsuitreiking wordt vervolgens de PALL-X 96 Wereldkampioen gekozen.

Vloeren Business houdt u op de hoogte van deze competitie.