Groothandel PPC geeft te kennen gewoon geopend te blijven. ”De lockdown die 14 december is afgekondigd heeft voor ons als groothandel geen verdere gevolgen. Om je op een veilige manier te kunnen blijven ontvangen blijven onze coronamaatregelen van kracht. Houd hier rekening mee tijdens je bezoek aan één van onze filialen!”

PPC filialen blijven geopend
”Als groothandel zijn wij een van de bedrijven die tijdens de lockdown geopend mogen blijven. Wij blijven je dan ook graag, op een veilige manier, ontvangen! Om jouw en onze veiligheid te garanderen vragen we je onze huisregels op te volgen, bestellingen van tevoren door te geven (zodat alles klaarstaat wanneer je langskomt) en in de hal of buiten te wachten wanneer de balie bezet is met wachtende klanten. Zo hopen wij drukte te voorkomen en iedereen op een veilige manier te kunnen helpen.”

”Ook tijdens de feestdagen is PPC gewoon geopend, precies zoals je van ons gewend bent! Alleen voor eerste en tweede kerstdag én rondom de jaarwisseling gelden er aangepaste bezorg- en openingstijden. Houd hier rekening mee, plan en bestel je producten op tijd.”

Aangepaste PPC-leveringen
In verband met de kerstdagen en de jaarwisseling zijn de leveringen van PPC een beetje aangepast. ”Onze chauffeurs genieten naast de kerstdagen en de jaarwisseling namelijk ook van een paar dagen extra vrije dagen. Voor onze leveringen betekent dit dat wij van 25 december t/m 2 januari even niet bezorgen. Goed om hier dus rekening mee te houden wanneer je jouw bestelling wil laten bezorgen.”

Vrijdag 25 december t/m 2 januari geen bezorging

Openingstijden PPC-filialen
”Onze vestigingen in Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen zijn in aanloop naar kerst, zoals je van ons gewend bent, gewoon geopend voor al jouw vragen, bestellingen en afhaalmomenten. Rondom de jaarwisseling zijn de filialen drie dagen gesloten voor afhaal. Hieronder vind je de aangepaste openingstijden die tijdens de feestdagen voor alle PPC-filialen gelden.”

Vrijdag 25 december: gesloten voor afhaal
Zaterdag 26 december: gesloten voor afhaal
Donderdag 31 december: gesloten voor afhaal
Vrijdag 1 januari: gesloten voor afhaal
Zaterdag 2 januari: gesloten voor afhaal
Wij wensen jou en je familie hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2021! Vanaf maandag 4 januari draaien wij weer op volle kracht en staan voor iedereen klaar!