Arbiton, een merk van de Poolse vloerenfabrikant Decora en in ons land vertegenwoordigd door de Fetim Group, heeft een Red Dot Design Award gewonnen voor twee collecties.

“We zijn verheugd om te delen dat Arbitons HD Minerale Kern vloeren met de Aculay akoestische laag, aanwezig in onze Amaron Wood Acoustic en Woodric Acoustic collecties, bekroond zijn met de prestigieuze Red Dot Design Award in de categorie Product Design!”, aldus het merk.

De Red Dot staat wereldwijd bekend als een erkenning van uitmuntendheid in industrieel ontwerp, toegekend aan producten die uitblinken in hun innovatieve karakter, functionele uitmuntendheid en esthetische waarde. “Deze onderscheiding bevestigt dat onze oplossingen niet alleen voldoen aan, maar zelfs de wereldwijde normen overtreffen, waardoor ze zich onderscheiden op de internationale markt.”

“Deze erkenning getuigt van onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit en innovatie, en benadrukt de superieure kwaliteit van onze collecties.
Voor onze gewaardeerde zakelijke partners onderstreept deze prijs de uitzonderlijke kwaliteit en innovatie die inherent zijn aan onze producten. Het versterkt onze gezamenlijke inzet om innovatieve vloeroplossingen te bieden die voldoen aan de verfijnde behoeften van onze klanten.”