De NCVP is een uniek evenement waar vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketindustrie samenkomen. Of je nu een aannemer, installateur, designer of parketspecialist bent, deze dag biedt jou de kans om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te ontdekken, waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Net als vorig jaar zullen de belangrijkste leveranciers van vloerverwarming aanwezig zijn. Daarnaast komen er deze editie ook leveranciers van parketvloeren, lijmen, lakken en oliën. Ze zullen hun nieuwste producten, op het gebied van houten vloeren en vloerverwarming, tentoonstellen op individuele stands. Dit geeft je de kans om de nieuwe producten en trends in de vloerenindustrie te verkennen.

Bovendien kun je uitkijken naar inspirerende sprekers die zullen bijdragen aan het succes van deze dag. We zijn momenteel in contact met enkele professionals die hun kennis en expertise met jou willen delen. We houden je op de hoogte van hun deelname en de onderwerpen die zij zullen behandelen.

“Zorg er dus voor dat je op 15 april 2024 in De Woonindustrie in Nieuwegein bent! Zet deze bijzondere dag vol inspiratie en innovatie in je agenda. We kijken ernaar uit om jou daar te verwelkomen!”, aldus de organisatie.