Per 1 januari begint een nieuw hoofdstuk voor Plinten & Profielen Centrale (PPC) met de aanstelling van Kevin Kroon als de nieuwe commercieel directeur. Kevin Kroon, die in 2011 zijn carrière bij PPC als trainee startte tijdens zijn Business Management studie.

Met verschillende functies als vertegenwoordiger in onder andere België en Noord-Holland is Kroon doorgestroomd tot verkoopleider, waar hij de afgelopen vier jaar vanuit zijn MT rol verantwoordelijk is voor de binnen- en buitendienst en deze met expertise en toewijding aanstuurde. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn carrière: commercieel directeur.

Opgericht in 1999 door Drees Klaassen, is PPC, vanuit een eenmansbedrijf in randafwerking, uitgegroeid tot een flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten. Vanaf september dit jaar viert het bedrijf zijn 25-jarig jubileum. Het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede beschikt over een breed assortiment aan hout, laminaat, PVC, randafwerking, en producten voor installatie, afwerking en onderhoud. Naast de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Nieuwegein, heeft PPC recentelijk zijn activiteiten uitgebreid met een nieuwe vestiging in Antwerpen, België. Sinds juli 2015 wordt PPC geleid door broer en zus Peter en Lisa Klaassen met sinds 2023 Danny Benschop als operationeel directeur. Het bedrijf, een (h)echt familiebedrijf, streeft naar continuïteit en biedt werk aan ruim 200 medewerkers. De benoeming van Kevin Kroon versterkt de toewijding van PPC aan groei en innovatie.

“Bij PPC streven we ernaar dat onze klanten zich altijd optimaal ondersteund en begrepen voelen. In mijn rol als commercieel directeur zie ik het als mijn missie om onze service naadloos af te stemmen op hun verwachtingen. Door innovatief en betrouwbaar te zijn, smeden we een band en worden we een vertrouwde en strategische partner. Samen gaan we voor een toekomst waarin we op basis van een duurzame relatie samen succesvol ondernemen.”, aldus Kevin Kroon, die als lange man op de foto in het midden staat.