Het Belgische Floorify dat naar eigen zeggen het meest innovatieve assortiment rigide vinyl vloeren ontwerpt, ontwikkelt en verdeelt via de beste vloerenspeciaalzaken heeft ondertussen meer dan 300 loyale verkooppunten in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Eind 2021 heeft Floorify de kaap van 20 instore belevingswinkels in België en Nederland bereikt. En het ambitieuze bedrijf – dat zojuist zijn 6de verjaardag vierde- was niet van plan bij dit aantal te stoppen. Ondertussen is de eerste instore belevingswinkel in Frankrijk een feit. Vanaf heden kunnen Franse consumenten ook terecht bij dealer Rion Bois in Annemasse, regio Auvergne-Rhône-Alpes, voor 100% Floorify beleving.

“We zijn heel trots dat we deze volgende stap kunnen zetten met onze partners in Frankrijk en Franse consumenten kunnen laten kennismaken met onze belevingswinkels. Ons uniek store-in-store concept brengt klantenbeleving op een nieuw niveau en dompelt consumenten echt onder in de wereld van Floorify”, zegt Floorify.

Elke Floorify instore belevingswinkel is uniek, volledig uitgewerkt op maat van de klant volgens de beschikbare vloeroppervlakte. Floorify ziet dergelijke partnerships met hun dealers als de perfecte aanvulling op de digitale strategie. Het is de meest performante manier om meer zichtbaarheid en beleving aan te bieden en dit consistent door te trekken in zowel de on- als offline beleving met hun merk.

Floorify steekt zijn ambities in Frankrijk niet onder stoelen of banken. Hun klantenportfolio breidt snel uit, de salesploeg groeit én er staan nog meer nieuwe Franse Floorify belevingswinkels op de planning. Om deze groei op te vangen en de vraag naar hun rigide vinyl vloeren tegemoet te komen, levert Floorify nu ook vloeren vanuit hun nieuwe magazijn in Lyon.

“Met dit nieuwe magazijn kunnen we de beste service blijven bieden aan onze klanten en zetten we maximaal in op lokale stock. Duurzaam en efficiënt! Wij werken samen met Chazot, een familiebedrijf met enorm veel ervaring. Net zoals wij gaan ze voor een persoonlijke aanpak en kennen ze de vereisten van hun klanten door en door. Zij verpakken onze producten perfect en zorgen voor een snelle levering”, aldus Floorify.