Het gaat goed met BerryAlloc Nederland. Begin september onthaalde de vloerfabrikant mooie leads en partnercontacten op de vakbeurs Interieur Collectie Dagen (InCoDa). De vernieuwde collectie werd goed onthaald: van High Pressure Floors en laminaat tot vinylplanken en -tegels met DreamClick-systeem.

Van 4 tot en met 9 oktober 2022 krijgen ook consumenten deze veelbelovende vloeroplossingen te zien, op de vt wonen&design beurs. Nog nieuw te zien bij BerryAlloc, zijn Gunther Dekie en Wim van den Heuvel: twee collega’s die het Nederlandse team versterken.

Van 11 tot en met 13 september 2022 stond BerryAlloc op de vakbeurs InCoDa. Naast bekende partners, ontving de vloerspecialist nieuwe leads op haar stand. Het was een succesvolle beurs. Volg BerryAlloc op LinkedIn om op de hoogte te blijven van meer events en beurzen.

Over noviteiten op de vloerenmarkt gesproken: die zijn ook te zien op de vt wonen&design beurs voor consumenten, van 4 tot en met 9 oktober 2022 in EXPO Greater Amsterdam. Tussen de 25.000 m2 wooninspiratie, vind je BerryAlloc op stand 2.760. Haar team van vloerspecialisten ontvangt er bezoekers met advies en kortingvouchers. Ze helpen hen ook bij het kiezen van de juiste vloer: èèn die perfect past bij hun levensstijl en interieur. Je ontdekt onder meer deze nieuwigheden:

  • High pressure floors: de sterkste vloeren ter wereld, met vernieuwde collecties van Original, Grand Avenue en Grand Majestic – waarbij die laatste twee collecties tot de favorieten behoren dankzij hun extra lange (en brede) planken
  • Laminaat: van de unieke visgraat-laminaatcollectie Chateau tot de 100% waterbestendige Ocean+ collectie
  • Vinylplanken en -tegels: met hét innovatieve DreamClick-systeem voor een snelle en makkelijke installatie, beschikbaar op de stilste vloercollectie Pure
  • Floorfit: een nieuwe online tool waarmee je eender welke BerryAlloc-vloer snel visualiseert in je eigen ruimte

Het Nederlandse team verwelkomt twee nieuwe mensen: Gunther Dekie en Wim van den Heuvel. Gunther zal de Nederlandse partners ondersteunen als Customer Service Employee. Wim vervangt Iris Teurlinx als Sales Representative voor de regio’s Zuid-Oost Nederland.

Het Nederlandse team ambieert de landelijke dekking nog verder uit te breiden naar minstens vijfentwintig brand corners met haar dealernetwerk. Naast de twee nieuwe leden, bestaat dat team momenteel uit Yvonne Brok (Country Manager) en Heleen Manussen (Accountmanager Noord – West Nederland). Collega Hans Van Kralingen (Key Accountmanager) revalideert nog steeds van een intense Corona-besmetting: hij is gelukkig aan de beterende hand, wat fantastisch nieuws is.