Goed nieuws: de nieuwste editie van Vloeren Business Magazine is verschenen. Met reportages, interviews, achtergronden en nieuws uit de vloerenbranche.

In deze editie o.a een interview met Lisa Klaassen over de PPC Academy en Ingmar van der Hoek bezocht Parketteur Bob Erkelens en Retailer John Coutinho. Ria Peerdeman interviewde Eric Jongmans. Lezers kennen hem vooral als meesterparketteur met zijn zaak Gaffi ParketVormgevers uit Breda.

Onze abonnees  worden verder verwend met een prachtige uitklapcover van MFlor en Monique van Empel belicht in haar mooie artikel alle vloerentrends van het moment:

Roze. Rood. Geel. Blauw. Bruin. Zwart. Wit. Hoe kleurrijk het aanbod aan vloeren ook is, groen is overal. Groen in de zin van duurzaam, milieuvriendelijk, puur natuur, circulair en recycling. De visgraat-trend blijft onverminderd populair, net als de keuze voor steeds grotere vloerdelen. In woord en beeld brengt Vloeren Business Magazine in samenwerking met ons andere vakblad, vakblad Mobilia, 14 vloervarianten – van trendy tot tijdloos – die nu én in de toekomst het verschil maken.

Nog geen abonnement op dit prachtige vakblad? Mail snel naar Linda@businesscontentmedia.nl voor de lente aanbieding!