De komende periode wordt de Ambiant pvc collectie flink uitgebreid in de winkels. De vraag naar pvc blijft stijgen en daarom worden er binnen de Ambiant pvc collectie in totaal 38 decoren in hout, visgraat en tegels toegevoegd.

Deze introductie is de grootste aanvulling tot nu toe. Alle decoren zijn beschikbaar in zowel dryback en zijn volledig afgestemd op de laatste woontrends. Voor ieder interieur is er een passende vloer te vinden.

In prachtige natuurgetrouwe, matte kleuren en verschillende patronen en formaten is het een mooie aanvulling op de bestaande Ambiant pvc collectie. Binnen deze aanvullingen zijn vijf collecties ook nog eens extra scherp geprijsd, waardoor er een compleet aanbod ontstaat in diverse prijsklassen. De nieuwe collectie kenmerkt zich door een waterbestendig karakter, een extra matte toplaag tussen de 0.30 en 0.55 mm en is ook geschikt voor vloerverwarming- en koeling. Uiteraard hebben de collecties ook eigen unieke eigenschappen.

Naast deze prachtige nieuwe pvc collectie, beschikt Ambiant ook over de meest uitgebreide traprenovatie collectie, waaronder unieke vtwonen decoren. Met Ambiant traprenovatie is het mogelijk om de trap dezelfde look & feel te geven als de vloer op de beneden- en bovenverdieping. De mogelijkheden zijn bijna oneindig in materialen, kleuren en afwerkingen.

www.ambiant.nl