Vanaf deze maand gaat WoonTotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met FLOOR-producten de trainingen ondersteunen.  Cursisten zullen tijdens hun training met diverse producten kennis maken, met, onder andere, de MS FLOOR en natuurlijk de revolutionaire Sqraper®.

Begin 2018 is WoonTotaal Academy, het enige onafhankelijke trainingscentrum in de Benelux, begonnen met trainingen en opleidingen voor verkopers en vakmensen die werkzaam zijn in de woninginrichtersbranche. Daarnaast zoekt WTA actief naar potentiële kandidaten die in deze branche aan het werk willen. De Zoetermeerse fabrikant produceert op een steenworp afstand van het trainingscentrum een groot gedeelte van zijn assortiment in eigen huis. Onderdeel van de cursus is het van dichtbij kennis laten maken met de productie van de producten waar zij mee gaan werken.

Het bedrijf vindt de ondersteuning belangrijk om voor nu en de nabije toekomst voldoende vakbekwame mensen af te leveren voor de parketbranche en draagt daarom graag zijn steentje bij!