Vorig jaar waren de Bijspijkerdagen een groot succes, ruim 240 mensen maakten gebruik van de mogelijkheid gratis trainingen en workshops te volgen bij PPC in Wijk bij Duurstede. Ook dit jaar bieden ze weer de mogelijkheid op een efficiënte en effectieve manier kennis bij te spijkeren! PPC heeft, samen met een aantal leveranciers, nieuwe Bijspijkerdagen gepland op 30 maart en 20 april. Ze brengen u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen!

U hoeft niet alleen te komen, geef uw collega’s ook meteen op! Uw persoonlijke rooster ligt op de Bijspijkerdag voor u klaar.

Een mooie en leerzame dag waar u van en met elkaar kunt leren. Deel ervaringen met PPC, collega’s en leveranciers en blijf uw klanten het beste werk leveren. Natuurlijk zorgen we ook voor de innerlijke mens, u krijgt een heerlijke lunch en we sluiten af met een gezellige borrel.

De workshops:

 1. BONA, DE EVOLUTIE VAN PARKET SCHUREN.
  Ziet u door de hoeveelheid mogelijkheden door de bomen het bos niet meer? En hoe komt u nou in zo kort mogelijke tijd tot het beste resultaat? Bona presenteert de evolutie van parket schuren!2. THOMSIT VLOERVERWARMING GECOMBINEERD MET PARKET OF PVC.
  Hoe moet de ondervloer voorbereid worden als er sprake is van vloerverwarming? Hoe maakt u bijvoorbeeld uitgefreesde leidingen correct dicht? Na de workshop van Thomsit weet u het!3. QUICK-STEP RIGID, DE MIRAKELVLOER?
  Tips & tricks rond PVC vloeren, wat zijn de verschillen? Waar moet op gelet worden? Er wordt vooral ingegaan op Rigid, de trend van dit moment!4. SOUDAL, WORD DE KIT SPECIALIST!
  Na het volgen van deze workshop weet u precies wanneer u welke kit u waarvoor kunt gebruiken. En hoe!5. PARKETENTREE, DE JUISTE MAT VOOR IEDEREEN
  Welke mat past het best bij de wens van de klant? En hoe maakt u hem het makkelijkst op maat? Martien laat het zien!

  6. FESTOOL BESCHERMT UW VINGERS!
  4.000 zaagongevallen per jaar, daar gaat Festool wat aan doen! Kijk hoe de SawStop technologie werkt en bekijk de innovaties van Festool!

  7. UNIFLOOR, VLOERVERWARMING MET PVC
  Welke ondervloeren gebruikt u bij PVC? In combinatie met vloerverwarming en als 10dB oplossing?
  Tips & Tricks van de ondervloerenspecialist!

  8. DR. SCHUTZ, PVC ONDERHOUD EN TOPLAAG HERSTEL
  .
  Elimineer glansverschillen, krassen en doortekeningen in PVC en leer over reparatie, onderhoud en
  bescherming van PVC. Handig om te weten!

  9. FIDBOX GARANDEERT GARANTIE!

  De Fidbox monitort de temperatuur en vochtigheid in de omgevingssituatie van de houten vloer.
  Rechtsgeldige informatie voor de verzekeraar! Na deze workshop kent u de mogelijkheden van de FidBox!

  10. RIGO VERFFABRIEK, TIPS & TRICKS VAN DE MEESTERS!
  Een unieke workshop met veel interactie waar u uw eigen kennis inbrengt en leert van anderen.
  Ook is er aandacht voor SKYLT Overlakbare kleurolie 2k #5050!

Deelnemen?
Ga naar de website van PPC of vraag een flyer bij de balie en meld u zich direct aan, uw collega’s zijn ook welkom!