Dit jaar wordt een druk en mooi jaar voor Bona en haar klanten, aldus het Zweedse bedrijf. “Er zullen dit jaar diverse nieuwe Bona  producten worden gelanceerd, verbeterd én innovatief.”

Maar eerst heeft Bona een prijzenactie voor de parketlak Bona Mega ONE en/of de parketolie Bona Craft Oil 2K op de Professionele Bona Facebookpagina. Er kunnen 3 prachtige prijzen worden gewonnen. De actieperiode is van 10 februari tot en met 31 maart. De actiepost zal op de Facebookpagina bovenaan blijven staan en in het opmerkingsveld onder die post kan men haar/zijn foto uploaden met informatie over de vloer en welk Bona product is gebruikt. Alleen foto’s onder die post doen mee met deze wedstrijd, dus foto’s op eigen pagina’s of accounts met het noemen van Bona tellen niet mee. Iedereen kan meerdere keren meedoen in die periode, dus bij elke nieuwe klus een nieuwe foto en info posten. “Maak de leukste en mooiste foto’s om mee te dingen naar deze 3 geweldige prijzen. Denk aan referentiefoto’s, of anders-dan-anders foto’s, zorg dat je opvalt en bij meerdere keren meedoen, denk creatief en plaats diverse inspiratiefoto’s.”

Begin april zullen de foto’s door een jury van Bona AB worden beoordeeld en zullen de prijzen door de Bona vertegenwoordigers naar de winnaars worden gebracht.

 

Alle informatie:

www.facebook.com/bonabenelux

via Facebook zelf zoeken naar: Bona Professional Nederland OF @bonabenelux

Informatiefolder: www.bona.com/nl/deeljouwwerk