Hannover Consultancy BV, het bedrijf dat de Deutsche Messe uit Hannover in Nederland vertegenwoordigt, heet vanaf gisteren Global Fairs Nederland. Global Fairs, het Belgische bedrijf van Matthias Dreher, vertegenwoordigde al de Deutsche Messe voor de Belgische en Luxemburgse markten en Victor Koppelaar, eigenaar van Hannover Consultancy, heeft zijn bedrijf aan Dreher verkocht.

Victor zal nog drie jaar aanblijven als directeur van Global Fairs Nederland om daarna zijn blik te richten op andere projecten. Voor de rest verandert er eigenlijk niets: het kantoor blijft in Oud-Alblas, de Deutsche Messe blijft vertegenwoordigd worden door de medewerkers van Global Fairs en collega’s Terry van den Berg en Stefan Stolk blijven ook gewoon actief voor Global Fairs Nederland. Hieronder volgt het persbericht:

“Wij zijn verheugd u mee te delen dat Hannover Consultancy BV vanaf nu deel uitmaakt van Global Fairs BV, met hoofdzetel in België. Hannover Consultancy BV is de officiële vertegenwoordiging van Deutsche Messe AG in Nederland. Global Fairs BV vertegenwoordigt Deutsche Messe AG in België en Luxemburg en is daarnaast Belux-vertegenwoordiger van NürnbergMesse GmbH. Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat een sterke, klantgerichte consultancy-onderneming die op professionele basis uw belangen nog beter kan behartigen.”

“Wat verandert er voor u? Bijna niets. Hannover Consultancy BV krijgt de nieuwe naam Global Fairs Nederland. Het kantoor en het voltallige Nederlandse team in Oud-Alblas blijft bestaan. Voortaan kunt u alle beursinformatie lezen op onze website www.global-fairs.com.”

“Wij zien de samenwerking met u als relatie met vertrouwen tegemoet en hopen dat wij in de toekomst op u mogen rekenen.”

Op de foto het congrescentrum van het beurscomplex van Deutsche Messe in Hannover.