Zoals in voorgaande jaren was Intercombi weer van de partij voor de 10e editie van InCoDa met een fraaie stand waar de noviteiten extra aandacht hebben gekregen. “Het volledig nieuwe campagnebeeld van Lamett/Intercombi is duidelijk en goed tot zijn recht gekomen in zowel stand als presentatie website en folders. Hierdoor is een herkenbaar en duidelijk aantrekkelijk beeld neergezet”, aldus de groothandel uit Kaatsheuvel.

“Door te focussen op de nieuwe producten in het vloerenprogramma zijn er vele malen meer bezoekers zowel bestaande als nieuwe relaties een blik komen werpen op het vloerenprogramma van Lamett. De vele complimenten over de presentatie in een speciaal ontworpen stand hebben de stoutste verwachtingen overtroffen.”

De speerpunten deze editie: Farm handgeschraapte, verouderde, geschaafde, fijngeborstelde, volledig afgewerkte houten vloeren, nu ook in reuze visgraat uitgevoerd op multiplex, alsmede de overige nieuwe visgraat uitvoeringen. “Deze hebben geleid tot zeer veel aanvragen om te kunnen presenteren.” Ook de uitzonderlijke Carcassonne vloerdelen, als beursvloer gepresenteerd, hebben veel aandacht gekregen door de zeer natuurlijke bijna onzichtbaar behandelde uitstraling, van minimaal speciaal geselecteerde 130 jaar oude eiken boomstammen.

Dat visgraat vloeren populair zijn was al bekend maar zo extreem veel aandacht als nu het geval is geweest overviel Intercombi ook wel weer. Naast de houten visgraat vloeren heeft Intercombi ook de ParquetVinyl vloeren uitgebreid met een reuze visgraat. Deze klik vloerdelen worden met geïntegreerde ondervloer geleverd en zijn mooi met een matte toplaag 0.55 afgewerkt geheel volgens de wensen van de Nederlandse markt.

De 2 nieuwe collecties visgraat worden ook nog uitgebreid met een nieuwe plankversie, tevens met geïntegreerde ondervloer en extra matte slijtlaag. Dit zal op Domotex in Hannover als noviteit te zien zijn.