Oktober woonmaand wordt traditiegetrouw afgetrapt met de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam. Voor het derde jaar op rij is ook de Belgische vloerenfabrikant Floorify van de partij. Ze stelt er graag haar nieuwste innovatie voor: extralange planken mét passende structuur voor een maximale beleving van je thuis.

“Al van bij de start koos Floorify met haar Rigid Planks & Tiles bewust voor een innovatieve collectie met lange, brede planken die in één klap afrekenen met alle vooroordelen van laminaat en pvc. Met een afmeting van maar liefst 2 meter(!) op 24 cm gaat het innovatieve vloerenbedrijf nog een stapje verder. De warme kleuren, authentieke V-groeven, ultieme plankvariatie en de voelbare, natuurgetrouwe houtstructuur weerspiegelen hierbij het natuurlijke effect van houten planken. De voelbare structuur is volledig afgestemd op het dessin en heeft een supermatte finish. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk effect waarbij elk detail van de houtstructuur geaccentueerd wordt en er dus levensecht uitziet. Door het hyperrealistisch reliëf voel je de diepte van de groeven, lijnen en knoesten”, aldus het merk.

“Een ongezien uniek formaat met een ongezien hoge kwaliteit. Floorify bewijst hier nog maar eens mee, dé specialist op vlak van rigide pvc te zijn. De warme uitstraling van parket in een sterke, stille, watervaste en nagenoeg onderhoudsvrije uitvoering? Floorify vloert elke uitdaging en past zich aan elke interieurstijl aan. De nieuwe XL-planken komen er in drie vernieuwende kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon en zijn verkrijgbaar bij onze Floorify partners.”

Floorify vervolgt: “Naast het design en de ongekende productontwikkeling scheert Floorify ook hoge toppen met haar assortiment aan vloertoebehoren: bijpassende watervaste plinten, profielen en plakplinten zijn telkens in alle vloerkleuren beschikbaar. Een totaaloplossing voor je hele interieur.
Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Breng ons zeker een bezoekje tijdens de beurs in hal 12 stand 102 en ontdek de mogelijkheden!”