COREtec®  Floors presenteert de nieuwe COREtec®  Naturals Collectie op de VT Wonen & Designbeurs 2023 van 3 tot en met 8 oktober 2023 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen – Stand 6620.

Wij hebben hier al eerder bericht over de Naturals van COREtec, hierbij nog even de belangrijkste kenmerken:

“Kliklaminaat voegde plaatsingsgemak toe aan de vloerwereld. Maar de houtvezel in de kern maakt het erg watergevoelig.” zegt Quality Manager Thibault Lanchon. “Onze innovatieve kern daarentegen zet zelfs niet uit in een emmer water. Ook dat tik-tak-geluid van laminaat hoor je hier niet.”

“Boenen, waxen, schuren, vernissen, polijsten,… Je kan een woordenboek vullen met werkwoorden over wat een natuurlijke vloer nodig heeft” zegt Lanchon. “Maar het woordenboekje om je COREtec®-vloer te onderhouden is erg klein.” Kies uit 11 stenen en 35 houten designs, waarvan 10 in visgraat. Naturals maakt van 2 bestaande collecties 1: The Naturals en MegaStone. “Net als bij the circle of life in de natuur,
komen de best lopende vloeren terug, aangevuld met trendy nieuwigheden”, aldus het merk.

Naast de bestaande planken en tegels, is er een extra grote tegel van 95 bij 60 cm. “Je houdt van een visgraatvloer? Het kan. Met of zonder groef? Aan 2 of 4 zijden van de plank? Jij kiest. Zelfs in de vorm van de groef heb je keuze: een klassieke V-groef of een innovatieve groef met
een mooie zachte afronding.” De vloer heeft een slijtlaag van 0,55 mm en krijgt een levenslange garantie bij thuisgebruik en 10 jaar voor commercieel gebruik.

www.coretecfloors.com