Met BAU in München en Domotex in Hannover, Atlanta en Shanghai staan er voor USFloors – COREtec®  hele grote en zeer belangrijke beurzen met heel wat voorbereiding in het verschiet in de komende periode. Maar eerst nog de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem en de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam.

Nederland

Op InCoDa gaat USFloors voor het eerst de nieuwe collecties COREtec® the Naturals en COREtec® Megastones op een professionele beurs in Nederland tonen aan de vakmensen, architecten, parketspeciaalzaken en woninginrichters. De vakbeurs Interieur Collectie Dagen is dan ook een uitstekende vorm van marktonderzoek bij de vaklui over wat zij over de nieuwe COREtec® gamma’s denken. Met meer dan 300 M2 COREtec® die geplaatst wordt op de beursstand van COREtec® distributeur Bosgoed zal menig professioneel dan ook wel aan zijn trekken komen. Bovendien wordt er ook een COREtec® Shop in Shop concept op de beursstand van Bosgoed gepresenteerd. Deze COREtec® Shop in Shop vindt men trouwens al in veel showrooms van woninginrichtingszaken terug.

Op de eindconsumentenbeurs VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam kunnen de Nederlandse consumenten dan weer voor het eerst de COREtec® Naturals en COREtec® Megastones live op een consumentenbeurs in Nederland bekijken. Vorig jaar trok de beurs meer dan 90.000 bezoekers. De stand van USFloors – COREtec® zal bijna 2,5 keer zo groot zijn als bij de vorige 2 edities in 2016 en 2017. Bovendien zullen de vloeren van COREtec® ook te bewonderen zijn op de stand van het bekende Nederlandse woonmagazine Aridane@home. Bij de redactie van Ariadne@home viel de keuze op de Naturals Collectie van COREtec® met het design “Sand” voor de bekleding van het vloeroppervlak.

Internationaal

Dat USFloors – COREtec® nu ook opteert voor de tweejaarlijkse beurs BAU in München in januari 2019 heeft te maken met de groei en belangrijkheid van BAU en met de toenemende belangstelling voor COREtec®. Het feit dat er in München speciaal voor BAU 2 hallen werden bijgebouwd is veelbetekenend, aldus de Belgen. Een grote internationale en belangrijke speler als USFloors – COREtec® kan dan ook niet meer ontbreken op deze belangrijke beurs voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Met de deelnames aan Domotex in Hannover, Atlanta en Shanghai covert USFloors 3 van de meest belangrijke vloerbedekkingsbeurzen in de wereld naast Surfaces in Las Vegas.

België

In België wordt komend voorjaar in februari al voor de 3 keer deelgenomen aan Batibouw dat met een bezoekersaantal van 300.000 consumenten en professionelen alle bouwbeurzen in Europa overtreft. Het zal een mooie uitdaging zijn om de zeer succesvolle edities van 2017 en 2018 te overtreffen. Maar met het tempo waarop de innovaties bij USFloors – COREtec® elkaar opvolgen moet dan zeker haalbaar zijn. Op de foto de kwaliteit Jura (Megastones).