Creëer je eigen merk onderhoudsartikelen

Een eigen lijn aan onderhoudsartikelen afgestemd op jouw huisstijl. Sinds kort is het mogelijk om de onderhoudsartikelen van PPC te voorzien van jouw DNA. Aan de hand van je huisstijl wordt een uniek design ontworpen voor een onderscheidende lijn eigen merk onderhoudsproducten. Resultaat, een krachtige en herkenbare presentatie van de eigen vloeronderhoudsproducten.

Als toonaangevende partner voor de vloerenspecialist is PPC continue bezig met het uitbreiden en innoveren van het assortiment. Het toevoegen van het “eigen merk” is hier een volgend tastbaar resultaat van. Een functionele innovatie die bijdraagt aan het verhogen van het rendement van de klant én de behoefte vanuit de markt beantwoord namelijk, een kwalitatief hoogstaand onderhoudsproduct gepersonaliseerd te kunnen aanbieden.

Hoe werkt het?
Het gehele proces van ontwerp, printen en plakken tot aan de levering wordt door PPC verzorgd. In slechts enkele stappen is de aanvraag voor een “Eigen Merk” lijn ingediend en ontvang je een voorstel voor het gepersonaliseerde etiket. Na drukproefakkoord kan je vervolgens jouw eigen merk onderhoudsartikelen eenvoudig en snel bestellen.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw eigen merk vloeronderhoudsartikelen? Ga naar www.plintenenprofielencentrale.nl.