F. Ball and Co. Ltd. showt zijn nieuwste producten op de grootste vloerenbeurs ter wereld: Domotex 2019 in Hannover. “Dit zijn onder andere de producten uit het assortiment ‘System LVT’ die zodanig zijn ontwikkeld dat ze de perfecte vloerinstallatie bieden voor LVT (luxury vinyl tiles), een markt die nog altijd groeit in populariteit.”

Ook de vernieuwde Styccobond F41, het fixeermiddel voor tapijttegels, zit bij de producten die het bedrijf tijdens de beurs laat zien. Styccobond F41 biedt een verbeterd verbruik, snellere droogtijd en uitstekende kleefeigenschappen en is makkelijker te verwerken, aldus de fabrikant. F. Ball maakt bovendien van de mogelijkheid gebruik om zijn onlangs geherformuleerde kitlijm onder de aandacht te brengen. “De sneldrogende Stycco Flex is een flexibele lijm die buitengewoon makkelijk aan te brengen is. Nu ook goedgekeurd voor het bevestigen van PVC vloeraccessoires, waaronder trapneuzen, plinten en andere afwerkingen van PVC.”

David Hibbert, Sales Director bij F. Ball, zegt enthousiast: “We zien er echt naar uit weer naar Domotex te gaan om onze producten aan een breed internationaal publiek te tonen en onze klanten uit de hele wereld te ontmoeten. Van het enorme aanbod aan verschillende typen vloerbedekking op de beurs is de markt voor Luxury Vinyl Tiles nog steeds groeiend. Daarom is Domotex de perfecte plek om mensen over ‘System LVT’ te vertellen.”

Het sales en marketing team van F. Ball staat tijdens de beursdagen klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden en de recente productontwikkelingen toe te lichten. De Britten zijn te vinden in Hal 11, stand C56.