Wie binnenkort naar Vlaanderen trekt om de boeiendste trends in de wereld van soft en hard flooring te ontdekken, komt niet van een kale reis terug (en ook niet van een koude kermis). Alle toonaangevende bedrijven zijn verzameld in The Hub – Kortrijk Xpo of in hun showroom op enkele kilometers afstand vanaf The Hub. Registreer vooraf uw deelname aan de deelnemers vooraf om alles uit uw bezoek te halen. Zo verloopt uw bezoek bijzonder efficiënt en vindt u de tijd om te netwerken in een bourgondische setting.

Van 13 tot en met 16 mei verwelkomt Flanders Flooring Days alle professionals met een passie voor vloeren: als deelnemer of als bezoeker. Omdat uw tijd kostbaar is, zet de organisatie in op een efficiënt afsprakensysteem. U geeft bij registratie aan welke showrooms en bedrijven in the Hub u wenst te ontmoeten, zij nemen rechtstreeks contact op om uw bezoek vast te leggen. Zo garandeert u zich van een vlot bezoek aan het belangrijkste event in uw sector.

Die registratie is trouwens gratis en vanaf vandaag mogelijk via https://ffd24.registration.xpogroup.com/invitation/customer/WEBSITE?retrieval_code=WEBSITE&language=nl. U kan bovendien gebruikmaken van de gratis shuttle service tussen The Hub in Kortrijk – waar meer dan 45 deelnemende bedrijven te vinden zijn – en14 showrooms op locatie.

Alle informatie over de deelnemers is verzameld op flandersflooringdays.com/nl/ontdek-het-event/deelnemers.

4 must-visits in The Hub
Het Zwitserse Fabromont AG pakt tijdens Flanders Flooring Days uit met zijn unieke textiele vloerbedekking Kugelgarn®. Door zijn uitzonderlijke design en hoge kwaliteit integreert deze innovatie naadloos in elk architectonisch concept. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos en veiligheid en sfeer zijn steeds gegarandeerd. Kugelgarn® is verkrijgbaar als kamerbreed tapijt en als modulaire producten en tegels. De modules worden geproduceerd zonder zware backing en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De vloerbedekking wordt vooral gebruikt in de kantoor- en onderwijssector. Ontdek deze combinatie van esthetiek, zuinigheid en duurzaamheid zelf op stand 128 in The Hub. Op de foto hierboven ziet u een voorbeeld van Fabromont.
Een andere grootheid in de wereld van soft flooring is de internationale tapijtfabrikant Betap. Zijn krachtige tapijtoplossingen zijn ontworpen met kwaliteit, service, het milieu, de veiligheid van hun werknemers en de toekomst van de gemeenschap in het achterhoofd. Betap groeide uit van een lokale leverancier van biezen matten tot de innovatieve speler die ze vandaag zijn, met moderne productielijnen en ISO-certificering. U vindt deze Nederlandse producent op stand 108 in The Hub.
De Gerflor Groep ontwerpt, produceert en verkoopt een innovatief, decoratief, milieuvriendelijk assortiment aan vinylvloeroplossingen, waaronder clic- en vermijdbare systemen. De producent biedt alles aan om interieurs te verbeteren, van installatie tot afwerking. Met zijn
productiefaciliteit in Frankrijk zet het in op milieuvriendelijke vloeren die aansluiten op elke wens van de consument, of die nu residentieel of professioneel is. Ontdek het volledige gamma op stand 119 in The Hub.
Benieuwd naar de toepassingen van geweven vinyl, dan is een bezoek aan TUULI FLOORING® een must. Dit nieuwste merk onder de paraplu van de LTA-groep brengt een retail- en projectgeoriënteerde geweven vinylvloeroplossing, ontworpen en geproduceerd in België.
Subtiele lijnen en aantrekkelijke kleurvariaties worden gecombineerd met alle voordelen van een harde textielvloer. De LTA-groep stelt tijdens Flanders Flooring Days ook Ruglines® voor: mid- en high-end tapijtboorden om allerlei types vloerkleden af te werken. Leer beide van dichtbij kennen op stand 106 in The Hub