Om een tafel of ander meubelstuk in huis de “invisible look” te geven, introduceert WOCA Nederland een nieuw product: De WOCA Invisible Lak Box.

WOCA staat in Nederland vooral bekend als leverancier van olie en zeep voor hout, dus waarom komen we nu met een lak? Henk Laverman, directeur van WOCA Nederland, licht toe: “We hadden al een complete box in 9 verschillende kleuren voor het oliën van een tafelblad of ander klein meubelstuk, de Diamond Oil Active box. Met de WOCA Invisible Lak box kunnen consumenten nu ook kiezen voor een lak, waarbij het hout krachtig beschermd is én er onbehandeld uit blijft zien.”

WOCA Invisible 2K Lak is een hoogwaardige, ultramatte lak op waterbasis die speciaal ontwikkeld is om de pas geschuurde, onbehandelde uitstraling van hout te behouden. Het polyurethaan bindmiddel maakt de lak sterk en krasvast. De toegevoegde verharder is isocyanaat-vrij, wat zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. Extra pluspunt van de harder is dat gemengde lak de volgende dag opnieuw gebruikt kan worden. Dit maakt het product zuinig en efficiënt in gebruik.

De complete WOCA Invisible Lak Box bevat alle onderdelen die nodig zijn om het lakken zo soepel mogelijk te laten verlopen, namelijk: Een liter WOCA Invisible 2K Lak, de schone verharder, witmiddel, een lakrollertje, een schuurpad en een duidelijke instructie met foto’s. Om het nog overzichtelijker te maken wordt in een eenvoudig op te vragen instructiefilm stap-voor-stap uitgelegd hoe je een eerder behandeld tafelblad schuurt en vervolgens “Invisible” lakt.

De WOCA Invisible Lak Box is verkrijgbaar bij WOCA dealers, zowel online als offline. Verkoopadressen zijn te vinden via www.woca.nl.