China heeft onlangs de reisrestricties vanwege de pandemie opgeheven. Dit betekent minder vaak testen, geen lockdown en geen quarantaine in de meeste gevallen. De overheid stelt dat het leven van 3 jaar geleden weer min of meer kan worden opgepakt. Dit betekent dat beurzen weer door kunnen gaan en DOMOTEX asia/ Chinafloor in Shanghai is daar een voorbeeld van op 26 tot en met 28 juli aanstaande.

Tijdens de afgelopen editie van DOMOTEX in Hannover deden er al meer dan 100 deelnemers uit China mee. “Een teken dat de wereldhandel weer op gang is gekomen. We geloven dat de tweede helft van 2023 een gezonde terugkeer van internationale en binnenlandse activiteiten zal laten zien”, aldus David Zhong, President van VNU Exhibitions Asia, Ltd, mede-organisator van DOMOTEX asia/CHINAFLOOR. Dus vindt eind juli de 25e editie plaats in het National Exhibition and Convention Center in Shanghai, waar men de vloerenindustrie uit de gehele wereld verwacht.

Z-Space is de nieuwste DOMOTEX asia/CHINAFLOOR showcase, waarbij mogelijkheden in het doorlopen van vloeren in wanden worden getoond. Het Hosted Buyers Program vestigt de aandacht op lokale Chinese producenten voor uitgenodigde inkopers. Deze inkopers verblijven gratis in Shanghai en krijgen een VIP status tijdens de beurs. De China Flooring Industry Summit Forum heeft 23 experts en ondernemers als sprekers. Hun voordrachten en paneldiscussies zullen worden bijgewoond door vertegenwoordigers van meer dan 200 Chinese vloerenbedrijven en anderen.

In de afgelopen drie jaar tijdens de pandemie en de nasleep heeft de Chinese industrie een gevoelige klap te verwerken gehad door het gedwongen stilstaan. Nu de maatregelen zijn versoepeld bouwt de vraag vanuit de Chinese markt zich weer op. De beurs zal inspelen op deze toename als toonaangevend platform in de Aziatische regio. DOMOTEX asia/CHINAFLOOR 2023 is the place to be voor alle professionals, bezoekers en deelnemers, die hun activiteiten willen uitbreiden in China: nog altijd een van de grootste markten ter wereld in vloeren, onroerend goed en de bouw, Meer informatie via en.dacf.cn