COREtec® Floors heeft op de VT Wonen & Designbeurs op de COREtec® stand een samenwerking met Detremmerie Bathroom Furniture en met Eijffinger. Hieronder legt Stijn Windels (Marketing & Product Director) van het vloerenmerk uit waarom ze hiervoor hebben gekozen.

Hoe kwam de samenwerking met Eijffinger tot stand- op de VT Wonen & Designbeurs in oktober ? “Een consument heeft keuzestress vanzodra hij een winkel binnenstapt. Wij als producent kunnen dat proces vergemakkelijken door concepten van meerdere woonproducten voor te stellen aan de consument. Met Eijffinger creëren we een totaalconcept met behang, gordijnen en onze COREtec vloeren.”

Is dit de eerste keer dat er wordt samengewerkt ? “Ja, dit is een eerste samenwerking en er komen er zeker nog.”

Waarom Eijffinger ? “Eijffinger staat voor klasse, hoogwaardig en heel innovatief. Dan is de keuze snel gemaakt!”

Wat zijn de verwachtingen van de samenwerking ? “Dat we consumenten, stylisten en architecten kunnen inspireren met onze “home of decoration”.”

Welke producten presenteert COREtec® Floors op de eigen stand op de VT Wonen & Designbeurs ? “De nieuwe Naturals collectie komt uitgebreid aan bod. In deze collectie met maar liefst 62 decoren bieden we diverse plank- en tegelformaten aan. De Naturals, zoals de naam het aangeeft, is een selectie van Scandinavische heel natuurlijke decoren volledig ontworpen door ons design team in Belgie. Uiteraard is XL-end, onze 210cm unieke lange plank met een dikte van 15mm toch wel het paradepaardje van de beurs. Xl-end is beschikbaar in 7 sublieme eik decoren.”

Waarom neemt COREtec® Floors deel aan de VT Wonen & Designbeurs in Vijfhuizen ? “VT Wonen is een begrip in Nederland. Heel wat consumenten laten zich hierdoor inspireren. Als premium vloermerk willen we dan ook op de eerste rij staan op de grootste interieur beurs van het land.”

Welke trends ziet COREtec® Floors voor de toekomst qua vloeren in Europa in het algemeen en in Nederland in het bijzonder ? “De populariteit van de visgraat vloeren in Nederland trekt verder naar de buurlanden. COREtec speelt hier op in met een enorme verscheidenheid aan maten en kleuren. We zien ook de vraag naar meer donkere en zwarte vloeren stijgen. In onze nieuwe collecties komen die uitgebreid aan bod.” COREtec staat op stand nummer 1290.

www.coretecfloors.com