Het beste qua design en prestatie voor de prijsbewuste consument – met dit doel voor ogen heeft Parador zijn laminaatassortiment nu verder ontwikkeld en de Basic-collectie in een nieuw jasje gestoken: de upgrade bevat 13 nieuwe decors, populaire klassiekers en nu ook kasteelvloeren in royaal formaat.

“De uitgekiende techniek en de grote keuze aan decors zorgen ervoor dat er voor elk wat wils”, aldus Frank Petersen, hoofd productontwikkeling en design bij Parador, die de veelzijdigheid van het vernieuwde laminaatassortiment benadrukt. Aantrekkelijke nieuwe decors tonen het hele scala aan tijdloze designideeën op de vloer: verschillende decors van lichte eikennuances en natuurlijk hickoryhout tot expressieve, donkere eikentinten vullen het bestaande assortiment aan van populaire bestsellers in de productlijnen Basic 400 en 600. Naast de klassieke landhuisvloeren werd de collectie ook uitgebreid met kasteelvloeren in extra groot formaat.

Ook het laminaatassortiment heeft een technische upgrade gekregen: voortaan zullen alle vloeren een verhoogde waterbestendigheid bieden en tot 24 uur bescherming tegen stilstaand water. “We streven er steeds naar om onze producten te verbeteren, zodat de technische aspecten van de producten voldoen aan de eisen van het dagelijks leven”, zegt Frank Petersen. Het assortiment is compleet met een selectie van optisch op elkaar afgestemde plinten die zorgen voor een zeer harmonisch ruimtelijk effect.

De nieuwe laminaatvloeren zijn nu verkrijgbaar bij de vakhandel.