De nieuwe 18 Volt accu bouwlampen UB18DC/DB/DD van HiKOKI werpen een helder LED-licht op de werkomgeving. De bouwlampen hebben verschillende instelbare helderheidsniveaus – van 2.000 tot 10.000 lumen – om elke bouwplaats te verlichten en daardoor veilig te maken.

Goed zicht is belangrijk en zorgt voor veiligheid op de bouwplaats. Om ervoor te zorgen dat het werkgebied altijd optimaal wordt verlicht, heeft HiKOKI de drie nieuwe accu bouwlampen UB18DC/DB/DD van 18 Volt ontwikkeld met LED’s in het bereik van 2.000 tot 10.000 lumen. Om de optimale verlichting voor elke eis en werksituatie te kunnen gebruiken, bieden de nieuwe accu bouwlampen de gebruiker de mogelijkheid om verschillende helderheidsniveaus te kiezen – geheel naar behoefte.

De krachtige accu’s van HiKOKI bieden een lange looptijd, waardoor de gebruiker de accu’s minder vaak hoeft te vervangen. De UB18DB verlicht het werkgebied tot 51 uur met 2.000 lumen. Voor meer veeleisende toepassingen kan de gebruiker de UB18DC tot 34 uur gebruiken zonder de accu te vervangen – met een helderheid van maximaal 4.000 lumen. En voor extreme situaties heeft HiKOKI de UB18DD bouwlamp ontwikkeld. Met 10.000 lumen verlicht hij zelfs het donkerste werkgebied. De zeer efficiënte bouwlamp UB18DD stelt gebruikers in staat om hem te gebruiken als accu bouwlamp of als gesnoerde lamp – voor onbeperkte brandtijden. Alle drie bouwlampen kunnen bovendien traploos worden gedimd.

De verschillende ophang- en montagemogelijkheden aan de onderkant van de lamp, zoals haken, garanderen de gebruiker onder alle omstandigheden flexibiliteit en een optimale positionering van de lampen. De UB18DC en UB18DD zijn tevens voorzien van een USB-aansluiting waarmee de gebruiker bijvoorbeeld gemakkelijk zijn/haar smartphone kan opladen.

De nieuwe bouwlampen van HiKOKI hebben allemaal een robuuste behuizing met beschermingsklasse IP 54 of IP 65 – daardoor zijn de apparaten water- en stofbestendig Bovendien zijn alle lampen schokbestendig, ook als het echt moeilijk wordt. Bij de bouwlampen UB18DC en UB18DD is de lens bovendien beschermd tegen rondvliegende vonken.

De kwalitatief hoogwaardige, ingebouwde LED’s hebben een bijzonder lange levensduur van maximaal 25.000 uur, wat overeenkomt met een ononderbroken gebruik van drie jaar. Alle LED’s verlichten de omgeving in een hoge kleurechtheid en zijn perfect voor elk inspectiewerk.

Voor het comfortabel, tijdbesparend en veilig werken zijn de nieuwe 18 V accu bouwlampen UB18DC/DB/DD de beste keuze. Alle bouwlampen zijn eveneens compatibel met de MULTI VOLT accu’s van HiKOKI.