Estillon, de leverancier van ondervloeren, ondertapijten en gereedschappen wil een voorbeeld zijn in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Estillon heeft zichzelf diverse klimaatdoelen gesteld. Een belangrijk doel hierbij is om de Co2-uitstoot te verlagen.

Onze wereld heeft meer bomen nodig. Voor een groene en gezonde wereld. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Daarom plant Estillon één boom per bestelde pallet Floorfixx systeemvloeren.  Op deze manier draagt Estillon bij aan de compensatie van de CO2-uitstoot die ze (nog niet) kunnen vermijden.

Deze actie loopt de hele maand april. Estillon plant de bomen middels een donatie aan de stichting Trees for All. Plant bomen voor het leven. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status. Het CBF toetst of erkende goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Floorfixx systeemvloeren worden geproduceerd in de Estillon productielocatie in Uden. Met deze ondervloeren kunt u op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer creëren. De ondervloeren zijn daarnaast ook direct belastbaar, u hoeft dus niet te wachten tot deze droog is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van nat egaliseren. Tijdbesparend, eenvoudig en schoon. En daarnaast geen last van lange droog- en wachttijden.