Vanaf dit moment is de Fetim Group de exclusieve distributeur in ons land voor de vloeren van Arbiton. Het programma zal ook te zien zijn tijdens de InCoDa in Gorinchem  van 24 tot en met 26 september,

Arbiton heeft zich gevestigd als een innovator in de vloerensector. Zij combineren technologie, design en innovatie in productie in het productaanbod. “Het assortiment van Arbiton wordt volledig in Europa geproduceerd en weerspiegelt het engagement van het merk om moderne, geavanceerde vloeroplossingen te leveren”, aldus Fetim.

“In de steeds evoluerende wereld van de vloerbedekking zijn de vinyloplossingen van Arbiton een bewijs van innovatie, kwaliteit en design. Elk product wordt vervaardigd in Europa en vertelt een verhaal. Esthetiek en functie worden harmonieus gecombineerd met een overkoepelend streven naar duurzaamheid. En aangestuurd door de allernieuwste trends is het productaanbod van Arbiton zeer uniek op de Nederlandse markt.”

“Arbiton heeft een serie gecreëerd die de moderne consument aanspreekt. Dit begint al met de Registered Embossed houtstructuur die door het hele assortiment loopt. Van de click items tot de innovatieve Mineral Dryback; het merk nodigt klanten uit om nieuwe dimensies in vloeren te ontdekken. Elke variant toont de technologische bekwaamheid van het merk en biedt een unieke toets die verder gaat dan louter esthetiek.”

“Het assortiment vinylvloeren heeft een EPD-certificaat, wat Arbiton’s toewijding aan milieubeheer onderstreept. Deze producten zijn niet alleen mooi, maar ook volledig recyclebaar. Zij combineren vorm en functie met een vooruitziend ecologisch bewustzijn. De ACULAY akoestische laag, een kenmerk van de klikvloer dat geluidsisolatie, biedt op het niveau van 10db delta lin, maakt dit complexe assortiment van innovatie compleet. Dit is niet zomaar een bewering: het is een belofte die wordt ondersteund door strenge tests van het geaccrediteerde externe laboratorium TFI Aachen.”

“Kortom, de vinylvloeren van Arbiton zijn meer dan een productlijn. Het is een doordachte samensmelting van design, technologie en duurzaamheid. Een vloer van Arbiton is niet zomaar een oppervlak om op te lopen; het is een reis door vakmanschap, innovatie en verantwoorde luxe.”

Het hoogtepunt van deze krachtige samenwerking en de innovatieve concepten van Arbiton zullen worden onthuld op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 24, 25 en 26 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Op de beursvloer zal het volledig vernieuwde winkeldisplay worden tentoongesteld.