Vrouwen in het Parket is een initiatief van Lisa Klaassen met als doel vrouwen in de parketbranche bijeen te brengen. Een netwerkgroep om kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te ondersteunen. In de door mannen gedomineerde parketbranche is ‘Vrouwen in het Parket’ er voor de vrouwen die behoefte hebben om op een laagdrempelige manier met elkaar te sparren over het prachtige ambacht. Inmiddels is het netwerk uitgegroeid tot een groep van zo’n 70 vrouwen.

Door corona hebben de bijeenkomsten de afgelopen tijd op een laag pitje gestaan, maar binnenkort komen de ‘Vrouwen in het Parket’ weer bij elkaar. Maandag 15 november staat er een bijeenkomst op de planning in de omgeving Gouda/Leidschendam. De ‘Vrouwen in het Parket’ zullen op deze dag op pad gaan met een trendwatcher in de Westfield Mall of the Netherlands om te kijken wat de retail trends van het moment zijn. Ook een bezoekje aan de showroom van één van de vrouwen uit de groep mag niet ontbreken. Een kijkje in de keuken om te zien hoe andere showrooms zijn opgebouwd en waarom daarvoor is gekozen. Kortom, een gezellige en leerzame dag vol inspiratie voor alle vrouwen.

Elke bijeenkomst sluiten er nieuwe vrouwen uit de parketbranche aan. Lijkt het je leuk om erbij te zijn en onderdeel te worden van ‘Vrouwen in het Parket’? Stuur dan een mail naar lisa@plintenenprofielencentrale.nl.