Anders Invest neemt Parketfabriek Lieverdink over. Gerben Lieverdink meldt ons dat de continuïteit van de Parketfabriek Lieverdink hiermee is verzekerd.

Gerben: ”De tijd vliegt en, gezien het feit dat Eric Lieverdink en ik beiden meer dan 30 jaar actief zijn binnen de Parketfabriek, hebben we gemeend de zaken richting de toekomst te moeten regelen. We zijn dan ook verheugd u te kunnen informeren dat we inmiddels ingestemd hebben met een voorstel tot overname van de aandelen Parketfabriek Lieverdink door Anders Invest.”

Op deze manier is de continuïteit richting de toekomst gewaarborgd, aangezien Anders Invest geen intentie heeft tot verkoop van haar participaties. Voor de klanten verandert er niets. Gerben Lieverdink: ”Voor onze klanten verandert er niets, Parketfabriek Lieverdink zal uiteraard blijven opereren vanuit Doetinchem” Het management blijft in handen van Eric en Gerben Lieverdink. ”Wij blijven dezelfde service hanteren.”

Onlangs publiceerden wij in Vloeren Business Magazine een interview met Gerben Lieverdink. Over het bedrijf en over ‘Parket en Vloerververwarming’, een fenomeen waarin Lieverdink zich al jaren een voorloper mag noemen.

Lees hier het interview dat aanvangt op pagina 14.

Op de foto: ‘De Verbetering’ parket van Lieverdink.