Deze keer introduceert Floer 30 cm brede Click PVC vloeren, speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver. Met een groeiende vraag naar ruimtelijke vloeren en een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak, heeft Floer de perfecte oplossing gevonden met haar Landhuis Click PVC vloeren, zo meldt het Groningse bedrijf.

De Walvisgraat vloeren waren naar eigen zeggen meteen een hit en hun Landhuis Laminaat collectie is al jarenlang een succesverhaal, zo benadrukt Floer. “Je kunt tegenwoordig niet groot, lang of breed genoeg gaan. Consumenten verlangen steeds vaker naar rust en ruimtelijkheid. Deze behoeften worden precies vervuld door de Landhuis Click PVC vloeren,” aldus Kay, marketeer bij Floer.

Met een lengte van 150 cm en een breedte van 30,5 cm behoren deze vloeren tot de XXL categorie. Hoewel de vloeren met diepe V-groeven nog steeds populair zijn, groeit de vraag naar vloeren met een subtiele velling gestaag, zo weten de Groningers. Daarom is bij deze vloeren gekozen voor een microvelling om de grootte op een subtiele, maar effectieve manier te accentueren. Bovendien zijn deze vloeren voorzien van de MEGAMAT-afwerking. Deze afwerking elimineert vervelende lichtreflecties op PVC vloeren, waardoor een rustige en eigentijdse uitstraling wordt gegarandeerd, aldus Floer.

“Onderzoek toont aan dat antislip vloeren beter zijn voor de gewrichten van huisdieren. De MEGAMAT vloeren hebben zo’n stroeve afwerking, wat niet alleen resulteert in een fraaier uiterlijk, maar ook praktische voordelen biedt voor de eindgebruiker en het gezin. Bovendien zijn de vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en natuurlijk eenvoudig te installeren.” Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij Floer. Daarom zijn de vloeren voorzien van meerdere certificaten, zoals FloorScore, Emissieklasse A+, EPD, Eurofins Gold, GreenGuard Gold en ISO14001. Met zowel de marktvraag als de kernwaarden van Floer in gedachten, verwacht het bedrijf met deze nieuwe vloeren een groot succes te behalen. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

floer.nl