Op de Interieur- en Collectiedagen 2019 van 15 tot en met 17 september in Gorinchem zal WOCA Nederland voor het eerst haar nieuwe, complete systeem voor lak presenteren: het WOCA Master Laksysteem. Na een succesvolle introductie in Duitsland en Engeland is nu Nederland aan de beurt om kennis te maken met dit volledig nieuw ontwikkelde systeem, bestaande uit professionele voegenkitten, primers en hoogwaardige lakken.

Voor de Nederlandse markt ligt de nadruk bij de lakken in eerste instantie op drie varianten , de Optima, de RD 2K en de Invisible. De Optima is een 1-component alleskunner, geschikt voor ruimtes met gemiddeld verkeer en de RD 2K is een 2-componenten lak, die bedoeld is voor zeer intensief belopen ruimtes.

Invisible lak is een ultramatte  2-componenten lak voor de “invisible look en feel”. Deze lak heeft een grote slijtvastheid en heeft als extra pluspunt dat, net als bij de RD 2K lak, eenmaal gemengde lak de volgende dag opnieuw gemengd en gebruikt kan worden. Dit maakt het product zuinig en efficiënt in gebruik.

Naast de lakken biedt het systeem ook een watergedragen voegenkit, twee primers in naturel en wit en de bijbehorende onderhoudsproducten, inclusief een ultramatte polish.

Tijdens de beurs zal Bernd Uwe Seeburg, lakexpert van WOCA, op de stand van WOCA Nederland aanwezig zijn, om de producten in de praktijk te laten zien en vragen te beantwoorden. Naast de lakken is er op de stand ook extra aandacht voor de Diamond Oil Active, de enige 1K olie in de markt die presteert als een 2K en het 4+1 systeem voor de industrie, waarbij met 1 basisolie en vier kleuroliën vrijwel alle kleurcombinaties op de oliestraat gemengd kunnen worden.

WOCA Nederland is te vinden op stand 618, schuin naast het centraal gelegen Business Point.