De InCoDa vindt dit jaar plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september in Evenementenhal Gorinchem. Het is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan.

Dit jaar presenteert Moduleo® drie noviteiten en uitbreidingen op reeds bestaande collecties:

  • Moduleo® LayRed® in groot plankformaat
  • Moduleo® LayRed® ‘emboss in register’
  • Moods 2.0

De Nederlandse markt vraagt om grote formaten, daarom breidt Moduleo® nu de LayRed® collectie uit met een groot plankformaat (149 x 21 cm). Een andere belangrijke uitbreiding op de collectie is dat men het inhouse ontwikkelde ‘emboss in register’ nu ook op de LayRed® collectie heeft toegepast. Eerder werd deze bijzondere techniek ontwikkeld voor de Impress collectie, zo meldt het merk van de IVC Group.

“De pluspunten van LayRed® worden nu ook gecombineerd met een indrukwekkend reliëf. De zeer verfijnde techniek die ervoor zorgt dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Het reliëf is volledig afgestemd op het dessin en heeft een supermatte finish. Dit zorgt voor een zeer realistisch beeld waarbij elk detail van de houtstructuur geaccentueerd wordt en er dus levensecht uitziet. Door het hyperrealistisch reliëf voel je de diepte van de groeven, lijnen en knoesten”, aldus Moduleo.
De creatieve Moods collectie wordt uitgebreid met nieuwe patronen en kleurstellingen waardoor nog meer interessante vloeren kunnen worden gecreëerd.

Moduleo is te vinden op InCoDa, Stand 104.

Meer informatie: www.moduleo.nl