Soms moet een vloer sterk zijn én iets speciaals uitstralen. Bijvoorbeeld in winkelruimtes mag het wat speelser en gedurfd. Want de vloer draagt sterk bij tot de beleving. Op zoek naar vloeren met karakter? Dan vind je in de SurPlus-collectie van COREtec® vloeren met een attitude.

SurPlus kan zeker in woningen worden geplaatst maar ze is nog meer op maat voor een commerciële ruimte. Denk aan winkels, kantoren en openbare gebouwen. Als sterk heel sterk moet zijn, dan sta je goed op SurPlus, aldus COREtec. De innovatieve Pro Core®-kern zorgt voor een vloer die niet uitzet, zelfs niet in een emmer water. De vloer heeft een sterke vinyllaag met daarboven meerdere slijtlagen van 0,55 mm in totaal. Naar onder toe zorgt een extra vinyllaag voor sterke en stille planken. En de geïntegreerde kurkonderlaag vangt de meeste oneffenheden op. Deze vloer kan dus zo bovenop een bestaande vloer zonder extra ondervloer.

Vaak is sterk tegelijk een beetje saai. Dat los je op met SurPlus. Deze collectie is creatiever, speelser, en excentrieker, aldus het merk. Door de speciale motieven of door een plank die doet denken aan bootplanken met een typische zwarte voeg. Er zijn ook een paar rustige designs. Wees ook creatief in de verwerking. Gebruik de klik-planken en bijvoorbeeld om een muur te bekleden. Of laat de vloer doorlopen in een bar of wandkast.

COREtec® zijn klikvloeren die de voordelen van andere types evenaren of overtreffen, zo stelt het merk. Maar dan zonder de nadelen. Zo is deze vloer waterbestendig en eenvoudig mooi te houden. SurPlus deelt de COREtec®-voordelen met de andere collectiesmaar is haar excentrieke zelf dankzij de 12 speelse designs.