Tegeldecoren + exclusieve formaten = extra designmogelijkheden: De succesformule van de designvloeren collectie555 Mineral Styles van JOKA is gebaseerd op de slimme combinatie van 9 nieuwe decoren en 13 bestsellers met de sterke slijtlaag van 0,55 mm. Het resultaat laat zich niet alleen zien, maar ook voelen en steeds weer met plezier belopen, aldus het merk.

De 22 tegeldecoren van de Mineral Styles uit het uitgebreide assortiment van Jordan Nederland BV – naar eigen zeggen één van de toonaangevende leveranciers van parket-, design- en tapijtvloeren, evenals deuren, behang en stoffen in Centraal-Europa – zijn zowel optisch als haptisch gelijk aan natuursteen.

Met de nieuwe collectie Mineral Styles, die zich uitsluitend richt op tegellooks, breidt de internationale merkleverancier zijn assortiment designvloeren555 uit. De nieuwe grote formaten, zoals 60,96 cm x 121,92 cm, waarin de zorgvuldig geselecteerde producten nu verkrijgbaar zijn, bieden nog meer mogelijkheden in nieuwe gebouwen en bestaande panden. 

Duurzaam, robuust en gemakkelijk te reinigen, de hoogwaardige vloerbedekkingen van JOKA zijn ideaal voor elke particulier en elk commercieel pand – of het nu gaat om een kantoor, kapsalon, winkel, dokterspraktijk, restaurant of openbaar gebouw. Met hun stootvaste oppervlakken trotseren ze de dagelijkse stress en spanningen van het (werk)leven. Dankzij hun doorgaans geringe opbouwhoogte – wat vooral bij renovatieprojecten een voordeel is kunnen de designvloeren van 555 Mineral Styles uiterst flexibel, snel en mooi worden gelegd. Zij vormen ook de ideale basis in bijvoorbeeld badkamers, keukens of kelders: hun hoge vochtbescherming zorgt ervoor dat waterdruppels geen schade kunnen aanrichten. Het aangename loop- en stacomfort maakt de JOKA designvloeren555 Mineral Styles de perfecte basis voor woon- en werkruimtes.


Lichte grijstinten, donkere antraciet kleuren en bijvoorbeeld een warme roestbruine kleur: de fijne afgestemde kleuren komen in verschillende ruimtes mooi naar voren, soms zacht en discreet, dan weer krachtig en opvallend. Een bijpassende bies in bijvoorbeeld wit, zwart, beige of zilver geven de vloerbedekkingen net dat beetje extra.

Alle designvloeren uit de 555-collectie, inclusief de Mineral Styles, zijn ftalaatvrij en zijn bekroond met internationale kwaliteitskeurmerken voor hun gezonde wooneigenschappen, zoals de “Eurofins Indoor Air Comfort Gold” – de meest erkende certificeringsnorm voor binnenluchtkwaliteit.

Passend bij de nieuwe collectie biedt Jordan Nederland BV haar klanten voor het eerst een geïllustreerd boek in DIN A3-formaat om hun klanten te adviseren. Het geïllustreerde boek “Designvloeren 555 Mineral Styles” is een hoogwaardig gebonden boek. Het toont op indrukwekkende wijze alle 22 decoren uit de JOKA-collectie, zowel in een ruimtesituatie vanuit nieuwe perspectieven als grafisch op een gedefinieerd oppervlak. Op deze manier geeft het de kijker een realistisch gevoel voor de afmetingen van de grote tegellooks en hun effect in de ruimte.