Interface heeft een nieuwe LVT collectie en kondigt deze als volgt aan: “Maak kennis met Fresco Valley, een unieke collectie met drie verschillende luxe vinyltegelontwerpen die gebaseerd zijn op de natuur. De verfijnde tinten zijn ontworpen om binnenruimtes op plezierige wijze te verrijken en te verlevendigen.”

“Cliff is een interpretatie van vloeiende, gestippelde steenlagen met een organische textuur. Ridge verbeeldt glinsterende waterstroompjes, glijdend over rotsachtige mineralen. En Great Heights, met zijn rijke houtnerfstructuren, variërend in toon, is perfect voor grotere ruimtes.”

“Zoals alle Interface-producten maakt deze collectie deel uit van ons Carbon Neutral Floors™-programma. Wanneer u kiest voor Fresco Valley, bent u op weg naar een duurzamere ruimte. Met deze aankoop verkleint u de CO2-voetafdruk van uw ruimte en helpt u de gezondheid van de planeet te verbeteren. Frisse inspiratie die het welzijn in uw ruimte bevordert en ook nog eens rekening houdt met het milieu. De natuur als inspiratie voor levendig LVT.”