Ook in Oostenrijk zijn er aanmoedigingsprijzen voor snelgroeiende bedrijven en de lokale variant heet de Julius Award. Plinten en profielenfabrikant FN Neuhofer heeft dit jaar deze award gewonnen.

De ontvanger van de prijs moet zichtbaar aantonen duurzaam te groeien, voortdurend mensen in dienst te houden en nieuwe medewerkers op te leiden voor de toekomst. FN Neuhofer voldoet aan deze criteria en is daarom zeer trots op de toekenning van de Julius. Het familiebedrijf bestaat al 372 jaar en exporteert naar 70 landen (96 procent van de productie is bestemd voor deze export). De onderneming staat bekend als een stabiele werkgever in de regio van Zell am Moos.

Directeur Franz Neuhofer: “We zijn trots en blij met deze speciale onderscheiding die onze bijzondere positie bevestigt. Het is een compliment aan al onze medewerkers.” Op de foto van links naar rechts David Pöllman van de lokale ondernemersvereniging, Franz Neuhofer senior, Caroline Schön (marketing), directeur Franz Neuhofer, Helga Neuhofer en Stefan Mayer, voorzitter van de landelijke ondernemersvereniging van Oostenrijk.