“Prints! Je ziet het steeds vaker terug komen in het interieur. Van behang met gekke dessins tot accessoires met opvallende print, waarom dan niet een print op de vloer? Lifestyle-interior heeft 6 nieuwe vloerkleed bunches aan de collectie toegevoegd, waarvan 1 bunch met verschillende dessins. In totaal heeft deze nieuwe aanvulling 11 nieuwe vloerkleden”, aldus groothandel Headlam.

“Een vloerkleed met marmer effect, grafisch lijnenspel en schaduweffecten op de vloer! Vloerkleed Stroke heeft een tijdloos marmer dessin, marmer geeft een gevoel van luxe. De marmer trend kwam enkele jaren geleden in opmars en is nu te zien in meubels, accesoires, badkamers en ook als dessin in onze vloerkleden collectie. Het vloerkleed Stroke is verkrijgbaar in een prachtige okergele, bijna goudachtige kleur en drie verschillende grijstinten.”

“Het item Bianc, een vloerkleed met een spannend lijnenspel dat geïnspireerd is op een blik naar boven tijdens een wandeling in het bos. De grafische wirwar aan lijnen die gecreëerd worden door de takken aan de bomen. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in 6 kleuren. Van mosgroen tot avondrood! Een stoer vloerkleed is onze Brassa! De ruige lijnen doen ons denken aan een winters gebergte. Hierboven afgebeeld de Brassa in een diepe blauw tint, ook is deze verkrijgbaar in okergeel, brique, petrol, beige, licht grijs, bruin en een grijsblauwe tint.”

Deze en de overige nieuwe kwaliteiten (plus 3 nieuwe hotelkwaliteiten) vindt u op de site van Headlam: headlam.nl/nieuwe-collectie-vloerkleden/