“Het bekende gezegde luidt: stilstand is achteruitgang. Als er een branche is waar de technieken en producten zeker niet stil staan dan is het wel onze mooie parketbranche. Echter, om te kunnen blijven verbeteren, komen er continu nieuwe producten en technieken om nóg mooiere vloeren te kunnen maken.”Aldus een aankondiging van Bona over de trainingen die het bedrijf dit jaar zal geven. Bona komt in 2020 met een compleet trainingsprogramma, waarbij men kan kiezen uit 5 verschillende soorten:

 

  1. Algemene Training: hier worden nieuwe producten en nieuwe verwerkingsmethoden uitgelegd en praktisch toegepast. “Tevens zal Bona tips en trucs geven hoe jij je het beste kunt onderscheiden van je collega’s. Denk daarbij aan de nieuwste technieken en het werken volgens de meest moderne producten.”
  2. Training Oliën en Lakken van Bona: tijdens deze training laat Bona zien en proberen hoe je met een goede kennis van de producten het beste uit je dagelijkse werk kunt halen.
  3. Training en workshop Schuren, Borstelen en Kleuren met Bona: “Borstelen met een aangepaste bandschuurmachine kennen de meeste parketteurs wel. Maar ook het borstelen van (patroon)vloeren is inmiddels mogelijk! Creëer de mooiste vloeren door te borstelen, waardoor er meer leven en -letterlijk en figuurlijk- meer diepte in de vloer komt.”
  4. Training Winkelpersoneel: werk jij in een parketspeciaalzaak of adviseer jij potentiële klanten bij de aanschaf van een houten vloer, dan is deze training wellicht iets voor jou. Consumenten weten tegenwoordig door internet vaak al heel veel als ze de winkel binnenkomen, en zoeken dan naar nèt dat kleine beetje extra informatie dat jij dan wel en jouw concullega niet kan vertellen. Dat vereist een goede kennis van zaken. Tijdens deze specifieke training geven we je de benodigde informatie mee om de consument te kunnen overtuigen dat een houten vloer, afgewerkt met Bona een duurzame keuze is, met onderscheidende producten van de allerbeste kwaliteit, aldus de leverancier.
  5. Bedrijfstraining Op Maat: vind jij het als eigenaar van een parketzaak belangrijk dat al het personeel op één lijn zit waar het gaat om kennis van de dagelijkse werkzaamheden en de producten waar jouw collega’s mee mogen werken, dan is deze training perfect voor jouw organisatie. Door een training op maat aan te bieden kan deze gepland worden waar en wanneer dat voor jou uitkomt.

 

DATA GEHEEL 2020

  1. Algemene Training: 11 mei / 21 september / 16 november
  2. Training Oliën en Lakken: 9 maart / 15 juni / 12 oktober
  3. Training Schuren en Borstelen: 16 maart / 18 mei / 28 september
  4. Training Winkelpersoneel: 22 juni / 19 oktober / 23 november
  5. Bedrijfstraining Op Maat: aan te vragen en af te spreken met jouw Bona vertegenwoordiger

 

Complete informatie & heb jij interesse in één of meerdere van de bovenstaande trainingen, schrijf je dan in via www.bona.com/nl/trainingen