Marcel Kies, President van Aspecta kondigt aan dat Gitty Gommers is gepromoveerd tot VP Marketing van Aspecta. Ze was al Director Marketing en PR. Kies, “De twee jaar dat ze nu bij ons werkt is ze van onschatbare waarde gebleken voor onze groep. Gitty heeft met succes vele marketingacties bedacht, vormgegeven en uitgevoerd voor alle sales afdelingen van de groep (Aspecta BV, Aspecta North America, Aspecta APAC) en voor HMTX Industries als geheel.”

Vanuit het kantoor in Oud Gastel heeft ze, bijvoorbeeld, gewerkt aan het totstandkomen van de HMTX Industries stand van de afgelopen editie van Domotex. Ze heeft een uitstekende architectenbrochure samengesteld voor de nieuwe Aspecta Contours collectie en heeft de webpagina van Elemental by Aspecta volledig vernieuwd. Haar nieuwe verantwoordelijkheden houden onder meer in dat ze het merk Aspecta op marketinggebied wereldwijd gaat managen, dat ze met de andere marketingafdelingen van de groep een integrale campagne opstelt voor de strategische ontwikkeling van de groep en dat de ze content marketing die traffic moet genereren gaat uitbreiden.

Gommers, “Ons doel is om met Aspecta de top of mind vloerenpartner en specialist te worden voor LVT in de projectmarkt. Het merk Aspecta naar voren drijven met een global scope als uitgangspunt is een grote uitdaging en ik ben blij en vereerd met de kans die ik heb gekregen om deze uitdaging aan te gaan.”