Bij zowel consumenten en partijen als bouwers, vloerverwarmingsspecialisten en zelfs parketbedrijven, bestaat vaak grote onduidelijkheid over de toepassing van parket op vloerverwarming. Om dit thema ‘parket op vloerverwarming’ actiever te promoten is Stichting Promotie Houten Vloeren gestart met een actieve campagne die het bewustzijn moet vergroten. Een mooi initiatief waar PPC (Plinten & Profielen Centrale) met de vloerenmerken Hollandsche Vloeren, Bauwerk en Boen bij aan is gesloten. Door de krachten te bundelen kunnen we dit thema nu nog krachtiger bij alle verschillende doelgroepen onder de aandacht brengen.

Nieuwbouwhuizen worden immers standaard opgeleverd met vloerverwarming en ook in de renovatie wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Net als meerdere leveranciers van houten vloeren zijn wij van mening dat er meer aandacht moet komen voor de perfecte match van parket en vloerverwarming en -koeling. De meeste parketsoorten gaan namelijk uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming. Door de jaren heen hebben wij dit blijvend naar voren gehaald en zijn we de voordelen blijven benadrukken;

  • Hout is een natuurlijk en duurzaam product
  • Een parketvloer gaat een leven lang mee
  • Hout is zeer comfortabel
  • Hout houdt de warmte veel langer vast

Een bijdrage leveren aan dit gezamenlijke doel? Dat kan door lid te worden van de stichting. Als lid van stichting vloerverwarming profiteer je van de vele marketingtools als; brochures, presentatiemateriaal, een website vermelding, kleding, merchandise en templates voor social media berichten ter ondersteuning aan de verkoop van parket. Zo vergroot je de kennis over de mogelijkheden van parket op vloerverwarming en verbeter je je zichtbaarheid als specialist.

Meer informatie over Stichting Promotie Parket op Vloerverwarming en alles over parket leggen op vloerverwarming vind je hier:

Word jij ook lid van Stichting Vloerverwarming en Parket (plintenenprofielencentrale.nl)