Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. De huidige collectie maakt plaats voor 8 nieuwe trendy en commerciële kleuren waaronder de meest gevraagde kleur van het moment, licht eiken aldus de groothandel uit Zutphen.

“Wij lanceren 3 nieuwe kleuren voor onze laminaat Rose Wide collectie, waaronder een prachtig donkerbruin dessin die perfect past in de trend Japandi. Deze donkerbuine kleur, kleur 793, heeft de look van de kleur walnoot. Je ziet steeds vaker accessoires in walnoot kleur terugkomen in het interieur. Ook op de vloer geeft deze kleur een geweldige sfeer! Voor een interieur met frisse look die perfect past bij de Scandi trend hebben wij een dessin in vergrijsde kleur toegevoegd, kleur 792.”

“Alle items van zowel de collectie Rose en Lungo worden in deze displays op grote borden getoond om een goed beeld van de vloer te geven. Het is mogelijk om deze displays te combineren met de eyecatcher, de Rose XXL wand! Met deze presentatievorm van 220cm breed x 200cm hoog toon je de laminaat collectie als eenheid en blikvanger in jouw winkel!”

Klik hier voor de laminaattrends volgens Headlam: https://lifestyle-interior.nl/laminaat-trends/?utm_source=Laposta&utm_campaign=Nieuwe+kleuren+Rose+Laminaat&utm_medium=email