Zoals de PCI Group in het najaar van 2022 reeds aankondigde, heeft het bedrijf zijn benadering van klanten opnieuw afgestemd en richt het zich meer op segmentspecifieke, gerichte evenementen. Een bijzonder evenement is de THOMSIT roadtrip onder het motto “Gewoon doen! Expertkennis on tour”.

Van juni tot juli 2023 stoppen de THOMSIT-experts bij gespecialiseerde dealers in heel Duitsland, maar ook in Nederland (op 12 juni bij PPC) en geven waardevolle praktijkkennis rondom de thema’s renovatie, ondervloeren, parket, PVC en ingefreesde vloerverwarming . Tegelijkertijd is de THOMSIT roadtrip een ontspannen evenement in een informele sfeer om ideeën uit te wisselen en te netwerken.

In de toekomst zal de PCI Group zich meer richten op individuele evenementen bij klanten, die optimaal kunnen worden aangepast aan actuele thema’s en uitdagingen. Het doel hiervan is een nog gerichtere klantbenadering. Een innovatief format met focusthema’s maakt het bovendien mogelijk om nog flexibeler in te spelen op klantvragen.

 

Een bijzondere serie evenementen is “THOMSIT – gewoon doen! Expertkennis on tour” met een geheel nieuw concept dat afwijkt van de evenementen die gebruikelijk zijn in de branche. Van juni tot juli 2023 gaat THOMSIT op roadtrip door Duitsland en Nederland boordevol interessante zaken en stopt bij THOMSIT-dealers. De focus ligt met name op praktijkkennis rondom de thema’s renovatieoplossingen bij de sanering van vloeren. In Nederland meer specifiek over de onderwerpen ondervloeren, parket, PVC en ingefreesde vloerverwarming. Dit doen we samen met onze gewaardeerde partners Collomix, Unifloor en PPC om het nog interessanter te maken voor onze klanten.

Het motto van de THOMSIT roadtrip: “Gewoon doen!”. Zeker als het gaat om renovatie is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan, omdat elk renovatieproject anders is en een speciale aanpak vereist. In drie workshops over de thema’s parket, PVC en ingefreesde vloerverwarming laten de THOMSIT-experts concrete toepassingsvoorbeelden zien en bieden ze de passende THOMSIT-systemen met op elkaar afgestemde producten voor verschillende situaties. Ook geven ze tips voor bijzondere uitdagingen en laten ze heel praktisch zien hoe deze kunnen worden toegepast. In de drie workshops wordt gewerkt met de professionele gereedschappen van Collomix. Daarnaast zullen de specialisten van Unfifloor een workshop verzorgen over het plaatsen Jumpax Acoustic en Eco pearls.

Dit alles vindt plaats op 12 juni bij THOMSIT partner PPC in Wijk bij Duurstede. Maar bij “Expertkennis on Tour” gaat het niet alleen om pure kennisoverdracht, het is ook een ontspannen evenement met een informele sfeer. Naast de workshops kunnen de deelnemers van gedachten wisselen met collega’s uit de branche, de medewerkers van PPC, de specialisten van Collomix en Unfifloor en de THOMSIT-experts en ontspannen met lekker eten en drinken verzorgd door een foodtruck.
Alle informatie over de THOMSIT roadtrip Expertkennis on tour vind je op https://www.thomsit.nl/service/default-title/, aanmelden kan via PPC: https://www.plintenenprofielencentrale.nl/blog/schrijf-je-nu-in-voor-de-thomsit-expertkennis-on-tour-bij-ppc/