Per 1 september 2022 neemt Heditex, groothandel voor de woning- en projectinrichting uit Vlaardingen, de verkoopactiviteiten inzake vloeren- en vensteractiviteiten voor de woning- en projectinrichting van Schadébo Den Bosch B.V. over.

Ook drie vertrouwde en ervaren medewerkers gaan per 1 september aanstaande over naar Heditex. Mede hierdoor zullen de klanten van Schadébo geen verandering ondervinden aan hun vertrouwde dienstbeleving. Zo zal Hans Smulders verantwoordelijk blijven voor de buitendienst, Marja Wittens voor de telefonische verkoop en Hans van Mook voor de magazijnwerkzaamheden. Daarnaast zal het team versterkt worden met twee ervaren en ambitieuze medewerkers.

Heditex (het pand in Vlardingen staat hierboven afgebeeld) zal de woning- en projectinrichtingsactiviteiten van Schadébo voor bovenvermelde productgroepen gaan voortzetten vanuit haar nieuwe vestiging aan de Korenmolen 16 te Boxtel, waar klanten tussen 7.30 tot 17.30 uur terecht kunnen in de showroom en voor het afhalen van alle benodigde artikelen aan de afhaalbalie. Het streven is om per 12 september vanuit de nieuwe locatie volledig operationeel te zijn.

Jasper Ringelberg, algemeen directeur van Heditex, is verheugd met deze overname: “Door het openen van een nieuwe vestiging kunnen we onze klanten in het zuidoosten van het land nog beter bedienen. We zullen vanuit Boxtel het overgenomen Schadébo assortiment en het complete Heditex assortiment kunnen aanbieden bij zowel onze eigen klanten als de nieuwe Schadébo-klanten om hen zo nog meer te kunnen voorzien in hun behoefte.”

Directeur van Schadébo Den Bosch, Koos de Looff, geeft aan: “De reeds vermelde productgroepen sluiten naadloos aan bij het assortiment van Heditex, dus de match was gauw gemaakt. Wij kijken terug op vele mooie jaren waarin wij onze woning- en projectinrichtingklanten hebben kunnen bedienen. Onze focus gaat nu nog meer naar maatwerk insectenwering, onze retailassortimenten alsmede ijzerwaren. Uiteraard blijven deze producten ook gewoon beschikbaar voor de woning- en projectinrichting. Ik weet zeker dat onze klanten zich bij Heditex direct thuis zullen voelen.”

Klanten kunnen de vestiging Boxtel van Heditex bereiken op nummer 088-05 533 33 of per mail via verkoop@heditex.com. Tot en met 31 augustus worden alle bestellingen gewoon nog door Schadébo vanuit ’s-Hertogenbosch geleverd.