De Nederlandse groothandel Heditex wordt per 1 juli 2023 de exclusieve partner van MeisterWerke Schulte GmbH voor het merk MEISTER in Nederland. Vorige week is een overeenkomst tussen beide partijen ondertekend. De groothandel en de fabrikant kennen elkaar al geruime tijd zeer goed.

MEISTERWERKE, één van de toonaangevende Duitse fabrikanten van harde vloerbedekkingen, wand- en plafondpanelen, wil hiermee haar activiteiten op de Nederlandse markt consolideren en in de toekomst verder uitbreiden. “We zijn blij dat we in de toekomst samen met onze jarenlange partner Heditex de Nederlandse markt zullen bewerken en onze vertrouwensvolle samenwerking zullen intensiveren”, verklaart Sales Manager Stefan Pföhler. “Nederland is een van onze centrale exportmarkten. Met Heditex hebben we een krachtige groothandel aan onze zijde die onze innovatieve en hoogwaardige producten al jaren met succes in de markt positioneert en zich ook in de toekomst op het premiummerk MEISTER zal richten.”

Directeur Jasper Ringelberg van Heditex voegt hieraan toe: “Samen met MEISTER willen we onze groeistrategie in Nederland succesvol voortzetten en kijken we ernaar uit om nu exclusief de hoogwaardige vloer- en wandproducten op de markt te kunnen brengen.”

www.heditex.com