“Uw gasten een bijzondere ervaring bezorgen is uw prioriteit. Interface-tapijt en LVT-vloeren maken het u gemakkelijk. Wij  bieden u een vloerontwerp dat het welzijn verbetert, het onderhoud vereenvoudigt en een prachtig interieur creëert”, aldus fabrikant Interface.

“Ons geïntegreerde systeem van tapijttegels en LVT is beschikbaar in talloze kleuren, patronen en texturen, zodat u heel eenvoudig uw perfecte vloer kunt vinden. Met onze modulaire vloeren kunt u eenvoudig en concreet° de bij u beschikbare verschillende ruimtes benadrukken, zoals eetgelegenheden en incheckbalies. Zorg ervoor dat de ervaring van uw gasten naar een hoger niveau wordt gebracht en een blijvende indruk maakt”, zo stelt de fabrikant uit Scherpenzeel.

“Het kan complex lijken om voor uw vloer een keuze te maken uit de talloze beschikbare kleuren, designs en texturen. Maar onze designstudio kan u helpen om de unieke kenmerken van elke ruimte te visualiseren. Aarzel daarom niet langer – realiseer een met zorg en aandacht gemaakt keuze die voor een geweldige gastervaring zorgt.”

“Ontdek de nieuwste trends en de resultaten van onderzoek op onze designblog.”