Afgelopen maandag maakte INTR bekend hoe het bedrijfsmatig omgaat met het corona virus. Oud nieuws, zult u misschien denken, maar de maatregelen die de groothandel uit Deventer neemt zijn een voorbeeld voor ons allen.

“Het Coronavirus verspreidt zich razendsnel om ons heen. Gelukkig hebben wij op dit moment geen directe besmettingsgevallen, maar we hebben wel de nodige maatregelen getroffen om te voorkomen dat het virus zich nog meer verspreidt en om te voorkomen dat onze medewerkers ziek worden. Met deze voorzorgsmaatregelen gaan wij er, op dit moment vanuit, dat wij onze levering en service op het niveau kunnen houden dat u van ons gewend bent. Daarnaast worden er bij INTR. extra voorraden aangelegd.”

“Op de 12 INTR. Points worden extra voorraden gecreëerd om te zorgen dat je niet misgrijpt. Op dit moment hebben wij geen signalen dat wij tekorten gaan krijgen vanuit onze leveranciers.Voor de INTR. Points vragen we je om:

1. Zoveel mogelijk orders vroegtijdig door te geven via telefoon of mail zodat we deze voor je kunnen klaarzetten.
2. Dat je wacht bij de balie zodat onze medewerker voor jou de order kan pakken en klaarzetten.
3. Zoveel mogelijk te betalen via de pin of op rekening (wanneer mogelijk).

Onze pakketten van PostNL worden verzonden met een handtekening voor ontvangst, PostNL heeft besloten dit niet meer te doen en de laatste 3 cijfers van je ID te noteren. Dus mocht je een levering van PostNL ontvangen zorg er dan voor dat je, je ID bij de hand hebt.”

“Om te voorkomen dat onze medewerkers ziek worden, wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Bij INTR. zullen we gewoon telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast hebben wij in onze magazijnen maatregelen getroffen zodat wij er vooralsnog van uitgaan dat wij kunnen blijven leveren zoals u dat van ons gewend bent.”

“Om de veiligheid van onze medewerkers en onze continuïteit te waarborgen schudden we geen handen meer en hebben we extra hygiënische maatregelen getroffen. Daarnaast nemen we geen deel aan beurzen, bijeenkomsten en evenementen.Heeft uw vragen over uw levering? Wij zijn van 07.30 uur tot 17.00 uur gegarandeerd bereikbaar via verkoop@intr.nl of op 088-0204000.” Op de foto Harry Elshof, directeur van INTR.