Met een lancering van de nieuwe productbrochure, een vernieuwde website en een breder assortiment is Mac Lean Products flink aan het bouwen aan hun ‘Home of Ideas’. “We zijn altijd op zoek naar vernieuwing om de meeste optimale producten en diensten te kunnen leveren”, aldus Johan Dikkeboom, commercieel directeur Mac Lean Products. “Het is niet voor niets dat we onszelf het huis van ideeën noemen. We denken altijd mee met de klant om tot het beste assortiment te komen.”

Ondervloeren, plinten en accessoires vormen de belangrijkste pijlers van het huidige assortiment van Mac Lean Products. Doordat de producent en leverancier voor de DHZ-branche en vakhandel eind 2019 onderdeel is geworden van Briconord Groupe is het assortiment en de service door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Na een aanloopperiode kan Mac Lean Products nu meer dan 30.000 producten en accessoires op het gebied van woninginrichting bieden. Daarnaast kunnen verschillende productgroepen gecombineerd worden, is het mogelijk om grotere en kleinere volumes af te nemen en is het een stuk eenvoudiger om op te schalen.

Briconord Groupe is een internationaal platform dat bestaat uit vijf toonaangevende bedrijven: Nordlinger Pro, Norail, Interges.com, Easy Protec en Mac Lean Products. Elk bedrijf heeft ieder een eigen expertisegebied. Om klanten de mogelijkheid te bieden in één oogopslag te zien wat het platform te bieden heeft, heeft de Briconord Groupe in juni een vernieuwde website gelanceerd. Hierop kunnen bezoekers nu ook in de Nederlandse taal kennismaken met de Briconord Groupe: www.groupe-briconord.com.

En het bouwen aan het ‘Home of Ideas’ is in 2022 ook te zien aan de terugkeer van de productbrochure in printvorm. Na jarenlang alleen een digitale versie uitgebracht te hebben, heeft Mac Lean Products in 2022 voor het eerst sinds lange tijd ook een aantal exemplaren laten drukken. Bob Gerards, Key Accountmanager Mac Lean Products: “Verschillende klanten uit de Benelux gaven aan het toch wel prettig te vinden om iets tastbaars te hebben als ze een order willen bestellen. En daar hebben we met veel plezier gehoor aangegeven.”

Kijk voor meer informatie en het brede productaanbod op www.macleanproducts.nl of bekijk de nieuwe online brochure.