Moduleo LayRed vloeren vinden hun inspiratie in de natuur. Dit resulteert in levensechte tegeldessins en -kleuren in de renovatievriendelijke Moduleo LayRed collectie. De PVC tegels zijn waterbestendig en door een beschermlaag goed bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De ideale vloeroplossing voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

Deze renovatievriendelijke vloer is verkrijgbaar in acht tegeldessins in diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor er een complete collectie van 20 tegels ontstaat. Van organische tegeldessins in zachte kleurtinten met een subtiel gemêleerd patroon, of een look van verweerd beton, tot een uitgesproken, marmerachtig natuursteenpatroon.

Met de Moduleo LayRed collectie kunnen tegeldessins naadloos worden gecombineerd met planken in houtdessins. Door hout- en steendessins te combineren, definieer je niet alleen verschillende zones of functies in huis, maar geeft je het interieur ook persoonlijkheid.

Er zijn 12 tegels leverbaar in XL-formaat (85,6 cm x 42,8 cm). De afmeting van het standaardformaat tegel is 61,0 cm x 30,3 cm. De tegelcollectie bestaat uit de dessins Nublo, York Stone, Luzerna, Silky Satin, Millstone, Jet Stone, Cantera en Volterra.

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. Moduleo LayRed is sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. Moduleo geeft een levenslange garantie op LayRed.

www.moduleo.nl