De vakbeurs InCoDa, Interieur Collectie Dagen vindt dit jaar plaats op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september in Evenementenhal Gorinchem. Het is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter, waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan.

Dit jaar presenteert Moduleo haar gehele collectie, een breed aanbod in afwerking en kleur en vloeren die zijn afgestemd op de laatste interieurtrends. In het bijzonder wordt de Moduleo LayRed Herringbone collectie gepresenteerd. Een selectie van 5 bestaande houtdessins in 12 unieke kleuren is nu beschikbaar als visgraatvloer.

Daarnaast laat Moduleo een exclusieve sneak preview zien van de nieuwe Moduleo Roots collectie, welke dit najaar wordt gelanceerd. Een volledige nieuwe dryback collectie met prachtige designs, geïnspireerd op de allernieuwste interieurtrends.  Deze collectie bestaat uit prachtige hout- en steendesigns met onder andere een bijzondere terrazzo tegel met haarscherpe details, en met de voordelen van een luxe PVC-vloer: zacht, warm en met een aangenaam loopgeluid. Bezoekers van InCoDa krijgen de volledige collectie, welke vanaf november 2022 in de winkels ligt, voor het eerst te zien.

Bezoek Moduleo op InCoDa, Stand 210

Meer informatie: www.moduleo.nl